Naslovnica Home Počele pripreme za rekonstrukciju objekta Šoping centra u Jevrejskoj ulici

Počele pripreme za rekonstrukciju objekta Šoping centra u Jevrejskoj ulici

93ec1a52-d0f8-430f-96f1-686bf9ba212dsoping1_velika-1

Počele su pripreme objekta bivšeg Šoping centra za buduću sanaciju.

U toku je rušenje međuspratne stropne konstrukcije, spuštenog stropa, čelične konstrukcije i postojeće podne podloge. Očekuje se da bi ovi radovi trebali biti završeni u narednih 20 dana.

Uporedo sa ovim poslovima, u toku je i javna nabavka za pribavljanje tehničke dokumentacije za  rekonstrukciju, sanaciju i adaptaciju fiskulturne sale Tehničke škole, odnosno bivšeg Šoiping centra u buduću sportsku dvoranu.

“Najvažnije je da će sportisti našeg grada dobiti još jednu dvoranu u kojoj će moći igrati rukomet, košarku, odbojku i druge sportove. Očekujemo da će to biti još jedan doprinos razvoju sporta”, rekao je ranije gradonačelnik Igor Radojičić.

U ovoj fazi obezbjeđena su sredstva za pripremu objekta i tehničku dokumentaciju, a u narednom period Gradska uprava će tražiti mogućnosti obezbjeđivanja sredstava za početak sanacije i rekonstrukcije objekta.

Izvor: Akta.ba

Novosti

Kako izračunati količinu čelika za ploču, temelj i stub?

0
Procjena količine čelične armature za betonsku ploču, temelj i stub, grede itd. presudna je za procjenu troškova gradnje.  Projektni crteži koriste se kao osnova...

Related News

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime