spot_img

Pogodnosti Forward Pretplate Archicad

U svetu koji se brzo menja, biti u toku sa najnovijim softverskim rešenjima je ključ uspeha. Ako koristite Archicad, Forward pretplata vam nudi mnoge prednosti koje će vašem radnom okruženju doneti dodatnu vrednost. U ovom blogu, razmotrićemo sve što Forward pretplata nudi.

Zašto je Forward Pretplata Važna? 

Glavna prednost Forward pretplate je mogućnost besplatnog ažuriranja softvera sa svakom novom verzijom. Osim toga, korisnici imaju pristup tehničkoj podršci i raznim vrstama popusta koji olakšavaju implementaciju BIM softvera.

Usluge

Forward pretplata vam pruža mogućnost da nastavite sa radom čak i u slučaju iznenadnog gubitka pristupa. Ove „hitne“ licence mogu se koristiti do dva puta u okviru datog perioda usluge od 12 meseci, bilo da je u pitanju krađa, prirodna katastrofa ili neki drugi nepredviđeni događaj.

Objedinjavanje Licenci Proizvoda 

 

Forward vam omogućava da fleksibilno upravljate licencama, prilagodite ih potrebama vašeg tima i optimizujete rad. Možete birati između „mrežnih“ ključeva ili licenciranja u oblaku, što vam omogućava da radite bez prekida.

Osiguranje Licencnog Ključa 

U slučaju oštećenja ili krađe, Forward pretplata vam omogućava besplatnu zamenu hardverskih ključeva jednom godišnje. Dovoljno je da dostavite oštećene ključeve ili policijski izveštaj o krađi.

Preferencijalne Cene 

Forward pretplata vam donosi posebne cene i popuste na Archicad licence, kao i na Graphisoft Learn i konsultantske usluge. Ovo vam omogućava da investirate u obuku i razvoj vašeg tima na najefikasniji način.

Rani Pristup Inovacijama 

Kao član Forward programa, imate pristup beta verzijama i tehnološkim pregledima, što vam omogućava da utičete na razvoj softvera koji koristite.

Dozvola za Parkiranje/Pauziranje Proizvoda 

Forward vam omogućava da privremeno deaktivirate nekorišćene licence, čime smanjujete operativne troškove. Ove „parkirane“ licence ostaju u okviru Forward programa i ispunjavaju uslove za sve pogodnosti, uključujući i nadogradnje. Za parkirane dozvole se naplaćuje naknada od 10% osnovne prosledne naknade koja se obračunava bez ikakvih popusta na godišnjem nivou. Mogu se ponovo aktivirati u bilo kom trenutku nakon uplate proporcionalne pune pretplatne naknade za ostatak tekućeg perioda usluge obnove i obavezivanja na dodatni puni period usluge obnove.

Program Graphisoft Learn 

Forward pretplata vam omogućava besplatan pristup online kursevima, čime se podstiče kontinuirano usavršavanje vašeg tima u korišćenju BIM tehnologija.

Zaključak 

Forward pretplata je više od obične pretplate; to je strateška investicija u budućnost vašeg poslovanja. Sa širokim spektrom usluga, od tehničke podrške do ekskluzivnih popusta i pristupa najnovijim inovacijama, Forward je vaš pouzdani partner na putu ka uspehu u svetu BIM tehnologija. U narednom blogu, fokusiraćemo se na Promocije u okviru pogodnosti Forward pretplate.

Prethodni članak
Naredni članak

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE