spot_img

Položen kamen temeljac za „Ada Mall”

ada-mall-0603Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i predsjednik Upravnog odbora kompanije GTC Tomas Kurcman položili su danas (06.03.2017) kamen temeljac za „Ada Mall”, šoping centar najnovije generacije, koji će se nalaziti nadomak Ade Ciganlije. Mali je tom prilikom istakao da će novi tržni centar u potpunosti izmjeniti izgled ovog dijela grada, jer se radi o investiciji od blizu sto miliona eura na 90 hiljada kvadrata, gdje će, kada se završi ovaj tržni centar, krajem iduće godine posao naći 1.500 ljudi.

– Prošle godine smo bili svjedoci početka izgradnje nekoliko velikih projekata u našem gradu – šoping mol u Borči, završava se Ikea tokom ljeta, fabrika „Meita”  je završena i probna proizvodnja kreće u martu – naglasio je Mali.

On je precizirao da u ovom trenutku ima 502 gradilišta u Beogradu i najavio da će u narednih nekoliko mjeseci grad imati više od pola milijarde eura novih investicija.

– Nove investicije pokreću građevinsku industriju, privredu, otvaraju nova radna mjesta i za to ćemo se boriti i od toga nećemo odustati – istakao je Mali.

Gradonačelnik je zahvalio kompaniji GTC na povjerenju i podsjetio da su već investirali svoj novac u Srbiji i Beogradu u sedam projekata, što znači da smo postali pouzdano tržište za investicije.

Tomas Kurcman je istakao da konstantnim ulaganjem ova kompanija od Beograda čini moderan grad, usmjeren ka budućnosti i novoj eri poslovanja, uvodeći najviše ekološke standarde i internacionalni duh poslovnog načina života u srcu Beograda.

– Kompanija GTC već 15 godina razvija Beograd i to planira da nastavi u svom daljem poslovanju, a postavljanje kamena temeljca za „Ada Mall” samo je još jedan korak u tom pravcu – naveo je Kurcman.

Događaju su prisustvovali glavni gradski urbanista Milutin Folić i predsjednik opštine Čukarica Srđan Kolarić.

Izvor: Gradjevinarstvo.rs

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE