Potvrda kvaliteta ISOTEX sistema

45. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE završen je u Beogradu, a na sajmu se predstavilo preko 600 izlagača iz 27 zemalja. U periodu od 17-tog do 20-tog aprila održana je vodeća smotra najvećih profesionalnih dostignuća svih učesnika građevinske industrije.

Sajam građevinarstva jedan je od najznačajnijih poslovnih sajmova u Srbiji i regionu, i događaj koji je za sve učesnike i posjetioce idealna prilika i ambijent za premijerna predstavljanja inovacija i tehničko-tehnoloških rješenja.

Na sajmu su dodjeljena priznanja izlagačima i učesnicima u nekoliko kategorija.

Nagradu „NOVA VIZURA“ u kategoriji „Građevinski materijali“ dobio je ISOTEX S.R.L., Italija, za „Wood cement blocks and floor slabs – ISOTEX“.

ISOTEX je još 1985. godine počeo da proizvodi i prodaje cementom vezane drvene vlaknaste blokove u Italiji, nakon što je ovaj sistem gradnje već bio u upotrebi u Nemačkoj od 1946. godine.

U zadnjih nekoliko godina, preko 400.000 domova širom Evrope je izgrađeno sa ISOTEX sistemima, od kojih je oko 80.000 samo u Italiji. Naši proizvodi postali su sinonim za kvalitetna rješenja u građevinarstvu, zahvaljujući visokom stepenu posvećenosti tehničara, graditelja i krajnjih korisnika ISOTEX kompaniji i njenim proizvodima.

Proizvodnja se u cijelosti odvija u našoj fabrici, na mašinama nove generacije, koje su potpuno automatizovane i projektovane za visokokvalitetne i precizno izrađene proizvode.

Vitaproduct je generalni zastupnik ISOTEX-a za područje Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske.

m-Kvadrat

print