Naslovnica Home Poziv firmama na poslovne susrete "Euro Mine Expo 2016" u Švedskoj

Poziv firmama na poslovne susrete “Euro Mine Expo 2016” u Švedskoj

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava da Evropska preduzetnička mreža organizira poslovne susrete pod nazivom “Euro Mine Expo 2016” koji će se održati 14. – 16. juna 2016. godine u švedskom gradu Skelleftea.

events-euro-mine-expo-2016-300x153

Poslovni susreti će se održati u okviru međunarodnog trgovinskog sajma i konferencije rudarske industrije “Euro Mine Expo 2016”, u organizaciji tri EEN partnera u regiji Sjeverne Švedske.

Sajam “Euro Mine Expo 2016” nudi jedinstvenu, brzu i troškovno učinkovitu priliku za poslovne susrete s potencijalnim partnerima iz oblasti rudarske industrije.

U fokusu poslovnih susreta i konferencije bit će sljedeće teme: rudarstvo, minerali, oprema za transport zemlje, zašitna oprema, nadzor radnih uvjeta, servis, logistika, rehabilitacija, opasni otpad, pumpe, električni motori, ventilacioni sistemi, istraživanje, sigurnost, GIS sistemi, oprema za mjerenje (vibracija, geodezija, temperature, pritisak, zvuk, osvjetljenje).

Za više informacija posjetite http://komorabih.ba/poziv-na-poslovne-susrete-euro-mine-expo-2016/

eKapija

Novosti

Pregradni zidovi

0
Pregradni zidovi su vertikalni razdjelnici koji se koriste za razdvajanje unutrašnjih prostora zgrade u prostorije i područja za cirkulaciju poput hodnika. Ovisno o korištenom...

Panel fasade: StoVentec Glas

Koje se skele koriste u građevini

Related News

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime