Naslovnica Home Pri kraju pripreme za izgradnju autoputa Banjaluka-Glamočani

Pri kraju pripreme za izgradnju autoputa Banjaluka-Glamočani

Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić i direktor preduzeća “Autoputevi Republike Srpske” Dušan Topić razgovarali su u Pekingu sa rukovodstvima kineskih preduzeća “Sinohidro” i “Power China International” o saradnji u realizaciji velikih infrastrukturnih projekata u Republici Srpskoj.
autoput
Kineski partneri informisali su Trninića i Topića o dosadašnjim pripremnim aktivnostima izgradnje autoputa Glamočani-Mliništa koje su u poodmakloj fazi, te najavili naredne korake kako bi projekat bio realizovan, saopšteno je iz JP “Autoputevi Republike Srpske”.

Trninić i Topić nalaze se u višednevnoj radnoj posjeti Kini, gdje su učestvovali u radu 7. Međunarodnog foruma o ulaganjima u infrastrukturne i građevinske radove, te imali niz susreta sa predstavnicima kineskih kompanija, koje su zainteresovane za realizaciju velikih infrastrutkurnih projekata u Republici Srpskoj.

eKapija

Novosti

Pregradni zidovi

0
Pregradni zidovi su vertikalni razdjelnici koji se koriste za razdvajanje unutrašnjih prostora zgrade u prostorije i područja za cirkulaciju poput hodnika. Ovisno o korištenom...

Panel fasade: StoVentec Glas

Koje se skele koriste u građevini

Related News

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime