spot_img

PRUNUS – CLEAN AIR COMPANY

Prunus d.o.o. Sarajevo je kompanija sa iskustvom u projektovanju i ugradnji sistema ventilacije i klimatizacije, proizvodnji ventilacionih kanala i ventilacione opreme, filtracije zraka, cleanroom tehnologije i prodaje ventilacione opreme i održavanja KGH sistema, sa izuzetno uspješnim poslovanjem od osnivanja 1997. godine.

Sa modernim pogonom za proizvodnju ventilacionih kanala (pravougaoni i spiro program) i elemenata ventilacionog sistema (distributivni i regulacioni) na 1000m2, 30 profesionalnih radnika i velikim brojem spoljnih saradnika, Prunus d.o.o. svojim klijentima garantuje uslugu potpunog termalnog komfora u prostoru u kojem svakodnevno borave, a sve u skladu sa standardima i normama, individualnim željama i potrebama. Dugogodišnja saradnja sa renomiranim svjetskim proizvođačima KGH opreme kao što su Systemair, Trox, Lindab, Siemens, Daikin, Mitsubishi, LG, Helio Ventilaoren, Flakt Woods i drugi osigurava vrhunski kvalitet sa višegodišnjom garancijom.

Prilikom projektovanja i odabira opreme za instalacije, jedna od osnovnih vodilja je ušteda energije, uticaj i zaštita životne sredine. Krajnji cilj je projektovanje energetski efikasnog sistema koji će zadovoljiti sve kriterije termalnog komfora specifičnog prostora.

Pored paketa osnovnih usluga, Prunus d.o.o. vrši usluge održavanja, profesionalnog servisiranja i popravki postojećih sistema uz pomoć najsavremenije opreme, kao i dezinfekciju i termičku aerosolizaciju sistema ventilacije s najmodernijim uređajima Teinnova Ozoair i Fogair.

Pored domaćeg, prisustvo na inostranom tržištu također postaje sve vidljivije, sa poslovima i izvozom u zemlje poput Njemačke, Švedske, Rusije kao i Ruande gdje je uspješno završen projekat mašinskih instalacija na jednom od najboljih resorta u Africi – One&Only Gorilla Nest Lodge.

Referentna lista i informacije o završenim projektima u segmentu medicine i zdravstva, farmacije i industrije mogu se pronaći na www.prunus.ba. Sjedište kompanije Prunus d.o.o. je u ulici Kasindolska cesta broj 77, Ilidža, a možete je kontaktirati putem e-mail adrese: prunus.sa@bih.net.ba ili na telefon +38733781750.

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE