spot_img

Pupinova palata

promo-galens-invest-0209-1Uskoro počinje izgradnja ekskluzivnog poslovno – stambenog objekta u centru Novog Sada, u Ulici Narodnih heroja broj 1. Objekat će sadržati poslovne i stambene prostore pretežno tihe djelatnosti i neće, na bilo koji način, narušavati poziciju na kojoj se nalazi.promo-galens-invest-0209-2

Ispod cijelog objekta projektovana su 3 nivoa garažnog prostora sa oko 400 parking mesta, koji zadovoljavaju sve potrebe funkcionisanja projektovanog objekta. Takođe, jedan deo parkinga imaće funkciju i javnog parkinga, što će unaprediti i olakšati parkiranje u centru grada.

Galens invest kao društveno odgovorna firma vodila je računa o svim aspektima zaštite, kako ekološkim i građevinskim, tako i kulturološkim. Predvideli su obezbeđenje susednih objekata posebnim građevinskim metodama. Restaurirana je kompletna fasada Kommunalis banke sa svim detaljima koji su isklesani od kamena, a sve to pod nadzorom Zavoda za zaštitu spomenika kulture Grada Novog Sada.promo-galens-invest-0209-33

U pomenutom objektu, u prilici su da se ponude poslovne prostorije na atraktivnoj, neponovljivoj i jedinstvenoj lokaciji u samom centru Novog Sada, oivičen Bulevarom Mihajla Pupina sa istočne strane, Ulicom Narodnih heroja, Železničkom ulicom i Trgom mladenaca sa zapadne i izlaskom na Trg Galerija i ulicu Vase Stajića na istočnoj strani. Odeljen podzemnim prolazom od Zmaj Jovine ulice, buduće moderno zdanje udaljeno je svega stotinak metara od „Gradske kuće“, „Srpskog narodnog pozorišta“, „Novosadske katedrale“, udaljen 300m od Dunavske ulice i Saborne crkve.

promo-galens-invest-0209-4„Pupinova palata“ se nalazi u neposrednoj blizini svih značajnih ustanova javnog, poslovno trgovačkog, sportsko rekreativnog i kulturno umjetničkog karaktera. Cilj firme je da izgrade prvi OFFICE SPACE tog tipa u Novom Sadu, proizveden po ugledu na najbolje evropske i svetske poslovne zgrade i da stvore prostor koji će unaprijediti radnu atmosferu i izazvati osećaj sreće, zadovoljstva i topline korisnika i zaposlenih.

Uz sve pomenute karakterisitike, ovaj savremeni objekat čini nepogrešiv izbor za poslovni prostor. Predviđeni poslovni prostori su planirani da se izvedu prema najsavremenijim zahtjevima tržišta i budućih korisnika. Planirani su i projektovani OPEN SPACE prostori koji daju maksimalnu FLEKSIBILNOST u personalizaciji budućih kancelarija prema potrebi zadate djelatnosti.promo-galens-invest-0209-5

Projektovan kao visoko energetski efikasan prostor sa predviđenim odgovarajućim LEED standardom, daje mogućnost maksimalne uštede fiksnih troškova budućeg poslovnog prostora gde ste u situaciji da kreirate savršenu radnu atmosferu za vaše zaposlene, pružajući im centralno grijanje, hlađenje i ventilaciju prostora pomoću najsavremenijeg VRF sistema.

U konsultacijama sa Gradskom upravom, posebno se obratila pažnja na kulturno nasljeđe Jermenske zajednice, njihove crkve, kao i na prateće spomenike koji se nalaze uz parcelu. Obezbeđena je potpuna zaštita i očuvanje tih spomen obeležja.

Sam projekat budućeg objekta, njegovu arhitekturu, poziciju i funkcionalnost, stručni tim Galens investa je pripremao više od godinu dana, čineći sve da se ni jednim detaljem ne naruši jezgro centra grada. Putem brojih analiza, mišljenja stručnjaka iz raznih oblasti, kao i simulacijom saobraćaja i eventualnih problema, došli smo do rješenja koje će zadovoljiti sve aspekte građevinskog poduhvata projektovanog objekta.

Primjena savremenih materijala i opreme koji će biti ugrađeni u planirani objekat, zadovoljiće najviše svjetske standarde, trenutno aktuelne u izgradnji kako stambenog, tako i poslovnog prostora. Ovim će Novi Sad dobiti jedinstven poslovno – stambeni objekat, po najvišim svjetskim standardima, ali i po ugledu na sve velike evropske metropole.

– Naša želja je da ovom investicijom doprinesemo podizanju ugleda Novog Sada i da stanemo rame uz rame sa poznatim evropskim prestonicama, koje imaju slične objekte u centru grada – poruka je iz Galens investa.

Više na www.palata-pupin.com

gradjevinarstvo.rs

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE