Radne površine i namještaj za vanjsku upotrebu

NOVE MAX COMPACT-POVRŠINE: SAXUM I ENDURO

Haptika: Izuzetna. Finish: duboki mat. Anti-Fingerprint-Efekat: Podrazumjeva se.

Fundermax je svoju ponudu obogatio sa dvije nove površinske strukture i time Compact ploče učinio višestranijim nego ikada. Sa strukturama Saxum (SX) i Enduru (NN) stvorena je nova haptika kao i apsolutna otpornost, duboki mat izgled i antifinger print koji odgovara trenutnim zahtjevima tržišta. Ono što je ostalo nepromijenjeno jeste izvrsna kvaliteta proizvoda te izvanredna mehanička svojstva.

Saxum (SX)

Nova površinska struktura Saxum je izrazito strukturirana sa dubokim mat izgledom i antifinger printom, te ide ukorak sa aktualnim dizajnerskim trendovima. Vizualni izgled prirodnog kamena ističe se u odabranim dekorima iz ove kolekcije. Zahvaljujući osobinama Compact Interior Plus, ploča Saxum se ne primjenjuje samo za izradu kuhinjskih radnih ploča, već se može koristiti i za vanjski namještaj.

Enduro (NN)

Novorazvijena površina Enduro u svojoj haptici i vizuelnom izgledu nalikuje na kamen. U tehnološkom smislu optimirana je da se može koristiti pod posebnim uslovima, tj. na otvorenom ali i u kuhinjskom i trpezarijskom porstoru. Završni sloj u matu daje u kombinaciji sa dubokom strukturom posebno plemenit izgled.

 

 

 

 

Više na: www.frischeis.ba

m-Kvadrat

print