spot_img

ROYAL COMPANY vam predstavlja LG THERMA V toplotnu pumpu

Najsavremenija toplotna pumpa kompanije LG predstavlja ekonomično, energetski efikasno i dugotrajno rješenje za svaki objekat.

U 21. vijeku, moderna domaćinstva moraju zadovoljiti objektivne parametre racionalizacije resursa i energetske efikasnosti, osim ispunjavanja estetskih zahtjeva korisnika koji su subjektivne prirode. Potrošnja vode i električne energije prilikom korišćenja različitih električnih aparata, posebno onih koji zagrijavaju ili hlade prostorije, predstavlja osnovu svakog objekta, bez obzira na njegovu namjenu.

U posljednje vrijeme, sve više se čuje o “pametnim” i “eko-friendly” kućama i zgradama, ali se rijetko govori o praktičnosti, održivosti i ekonomičnosti ovakvih rješenja na duže staze. Srećom, za one koji planiraju izgradnju ili adaptaciju kuća, vikendica i drugih objekata, postoji sveobuhvatno rješenje koje zadovoljava sve potrebe.

Predstavljamo vam Therma V R32 Monobloc S toplotne pumpe vazduh-voda (AWHP). Ove toplotne pumpe pružaju idealno rješenje koje kombinuje praktičnost, održivost i ekonomičnost.

Therma V R32 Monobloc S toplotne pumpe koriste naprednu tehnologiju kako bi efikasno zagrijale ili rashladile prostorije. One koriste vazduh kao izvor toplote, što omogućava smanjenje potrošnje energije i uticaja na okolinu. Zahvaljujući upotrebi R32 rashladnog sredstva, ove toplotne pumpe imaju manji ekološki uticaj, jer imaju niži potencijal globalnog zagrijavanja u poređenju s drugim rashladnim sredstvima.

Pored toga, Therma V R32 Monobloc S toplotne pumpe su inteligentno dizajnirane i opremljene naprednim sistemima upravljanja, koji omogućavaju korisnicima da prilagode rad sistema prema svojim potrebama. Ovo rešenje pruža optimalnu udobnost uz minimalnu potrošnju energije, što dovodi do smanjenja računa za struju i dugoročne uštede.

Ukratko, Therma V R32 Monobloc S toplotne pumpe su sveobuhvatno rješenje koje kombinuje praktičnost, održivost i ekonomičnost. Pružaju udobnost, smanjuju potrošnju energije i štite životnu sredinu. Bez sumnje, ove toplotne pumpe predstavljaju idealan izbor za moderna domaćinstva koja žele da ostvare maksimalne benefite na duže staze.
 LG toplotne pumpe Therma V su osmišljene na način da odgovore svim zahtjevima potrošača.


Izrazito manja buka

Therma V R32 Monobloc S toplotne pumpe se ističu izuzetno niskim nivoom buke. Kompanija LG je posvetila mnogo godina rada kako bi korisnicima pružila pouzdanu i praktičnu kontrolu nad domaćinstvom uz minimalne smetnje od buke. Ove toplotne pumpe se mogu pohvaliti impresivnim performansama uz istovremeno izuzetno tih rad.

U Low Noise (niski nivo buke) režimu rada, Therma V R32 Monobloc S toplotne pumpe proizvode zvuk jačine svega 35 decibela, što je manje od buke koja se obično može čuti u biblioteci. Ovaj izuzetno nizak nivo buke omogućava da uređaj lako zadovoljava stroge evropske standarde za jačinu buke.

Održivo, praktično i štedljivo

Therma V R32 Monobloc S toplotne pumpe spadaju u liniju proizvoda sa AWHP sistemima, koji su ključni za postizanje održivosti i praktičnosti ovih uređaja – što su dvije glavne komponente pametnih domova. Ove toplotne pumpe koriste vazduh kao izvor toplote, prikupljen iz spoljašnje sredine, čime se smanjuje potrošnja električne energije i povećava energetska efikasnost u poređenju sa klasičnim visokotemperaturnim sistemima.

Revolucionarni R1 kompresor, koji se koristi u ovim toplotnim pumpama, omogućava uštedu energije i obezbjeđuje pouzdano grijanje i snabdijevanje toplom vodom, čak i pri ekstremno niskim temperaturama od minus 25 stepeni Celzijusa. Therma V R32 Monobloc S sastoji se samo od jedne spoljašnje jedinice, što znači da ne zahtjeva instalaciju unutrašnje jedinice niti cjevovoda za rashladno sredstvo.

Zahvaljujući pametnom dizajnu, sve hidraulične komponente, uključujući senzore, ventile i razmjenjivač toplote, integrisane su unutar ove spoljašnje jedinice. To omogućava Therma V R32 Monobloc S toplotnim pumpama da budu fleksibilne prilikom instalacije, štede prostor i pružaju veću sigurnost, smanjujući rizik od curenja rashladnog sredstva unutar objekta. Kada je u pitanju praktičnost, važno je napomenuti da je kontrola nove Therma V toplotne pumpe moguća za kontrolu putem daljinskog upravljača.

Sa jednostavnim navigacijskim sistemom, ovaj interfejs omogućava korisnicima da sami podešavaju radno vrijeme i mijenjaju režime rada kako bi brzo prilagodili performanse uređaja različitim vremenskim uslovima. Dodatno, pumpa je kompatibilna sa LG ThinQ™ aplikacijom za mobilne uređaje, što korisnicima omogućava da upravljaju uređajem sa bilo kog mjesta. Ovo pruža praktičnost i udobnost, omogućujući korisnicima da kontrolišu svoju toplotnu pumpu čak i kada nisu kod kuće.

Royal Company Bijeljina
Tel/Fax: 055 210 789
Mob: +387 65 515 757;
Radno vrijeme: 08-16h (08-14h subotom)

royalco@royalcobn.com
veleprodaja@royalcobn.com

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE