spot_img

Sajam industrije BiH u Kuvajtu od 24. do 27. aprila

U Sarajevu je danas predstavljen najveći sajam industrije BiH u Kuvajtu, koji će u saradnji kompanije “FK Logistic Group” i Ambasade Bosne i Hercegovine od 24. do 27. aprila biti organizovan u Kuvajtu. Sajam će biti svojevrsna prilika svim bosanskohercegovačkim kompanijama da predstave svoje proizvode te nađu partnere kako u Kuvajtu tako i u drugim zemljama Perzijskog zaljeva.

BHPrezentaciju je održala “FK Logistic Group”, jedna od prvih kuvajtskih kompanija koje su ušle na tržište BiH radeći, između ostalog, na organiziranju direktnih avionskih linija između BiH i Kuvajta, na potpori turizmu u BiH, promociji trgovinske suradnje stvaranjem ozbiljnog odnosa između vlasnika kapitala i investitora te sektora industrije i biznisa u Bosni i Hercegovini.

– Ovaj sajam će biti od velike koristi za BiH, budući da na sajmu neće biti prisutni samo predstavnici vlade Kuvajta nego svih GCC zemalja, i kompanije iz BiH će imati priliku da se predstave se u različitim sektorima, od različitih industrija, drvne industrije, obrazovanja, farmaceutske industrije, zdravstvene njege… – istakao je dorektor “FK Logistic Group” kompanije Abdullah Al-Tammar. Za Kuvajt su sve ove oblasti jako bitne zbog čega su, istakao je, i vidjeli ogroman potencijal u BiH.

Sve kompanije se mogu online registrovati za učešće na pomenutom sajmu ili direktno doći u prostorije “FK Logistic” u Sarajevu. Prijava za učešće će trajati u naradne dvije sedmice.

 

Izvor: eKapija

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE