spot_img

Scania BH se predstavila na Renexpo BiH 2016

Scania BH d.o.o ove godine obilježava 125 godina postojanja kompanije.

scania

Tim povodom, Scania je nedavno predstavila novu generaciju kamiona R serije i uvela novu S seriju, a novi kamion je kruna 10-godišnjeg razvoja i ulaganja od dvije milijarde eura.

Sa novom serijom kamiona priliku da se upoznaju imali si u posjetitelji sajma RENEXPO, na kojem se Scania BH predstavila i ove godine.

Kako kažu iz firme Scania BH, serija S predstavlja potpuno nova kabina sa ravnim podom što naši kupci do sada nisu imali prilike da vide kada je konkretno Scania u pitanju i predstavlja novitet koji redefiniše kamionski svijet. Dalje dodaju kako su prve narudžbe su već stigle, a isporuka se očekuje u januaru iduće godine.

Prema njihovim riječima mogućnosti novog kamiona su brojne. Pored ovoga, Scania najavljuje i brojne usluge, namijenjene optimizaciji, ekonomičnosti i zaštiti okoliša.

Iz ove kompanije naglašavaju da se danas proizvođači ne oslanjaju samo na pogonski sklop, već i na ostale proizvode i sisteme kojim obilježavaju savremeni transport.

Scania BH d.o.o. posluje u Bosni i Hercegovini od 2000. godine. Organizovani su kroz servisne centre u Sarajevu i Banjoj Luci i nude kompletnu paletu proizvoda od teških kamiona za međunarodni transport, lokalnu distribuciju, građevinu i specijalne namjene, do gradskih i međugradskih autobusa kao i industrijskih i brodskih motora.

 

 

akta.ba

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE