spot_img

Sedam BiH kompanija na sajmu industrijske tehnologije “Hannover Messe”

hanover messe
Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine u saradnji sa Švicarskim programom za pormociju uvoza u EU (SIPPO), osmi put organizuje zajednički nastup kompanija iz oblasti metaloprerađivačke i mašinske industrije na “Hannover Fair”, najvećem međunarodnom sajmu industrijskih tehnologija u svijetu, koji će se održati od 25. do 29. aprila 2016. godine u Hannoveru u Njemačkoj.
Kompanije iz Bosne i Hercegovine, kao i predhodnih godina, nastupit će na odvojenom štandu pored kolektivnog SIPPO štanda u Hali-4. Na štandu će se predstaviti sedam kompanija iz BiH i to: “Interkomerc” Mostar, “Zinkteknik” Mostar, “Inox Ajanović” Tešanj, TTO Sarajevo, “Novi Jelšingrad” Banja Luka, “Saraj-komerc” Gornji Vakuf – Uskoplje i “Oktan promet” Bijeljina.

Na pripremnom sastanku izlagača na sajmu “Hannover Fair 2016”, održanom 9. marta 2016. godine u prostorijama Komore, razgovarano je o idejnom rješenju izgleda paviljona Bosne i Hercegovine i drugim temama značajnim za uspješno predstavljanje.

Sajam u Hanoveru je idealno mjesto upoznavanja poslovnih partnera i preko 60 godina je vodeći sajam na tržištu inovativnih tehnologija, materijala i ideja. Prošle godine na sajmu 6.500 izlagača iz 70 zemalja privuklo je 220.000 posjetilaca iz više od 100 zemalja. Zemlja partner sajma su Sjedinjene Američke Države.

Izvor: eKapija

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE