Naslovnica Home Sedam kompanija iz BiH izlaže na sajmu industrijskih tehnologija Hanover Messe

Sedam kompanija iz BiH izlaže na sajmu industrijskih tehnologija Hanover Messe

metalopreradjivanje_industrija_220716Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine po deveti put organizuje zajednički nastup domaćih kompanija iz oblasti metaloprerađivačke i mašinske industrije na Hannover Messe – najvećem međunarodnom sajmu industrijskih tehnologija u svijetu, koji će se održati od 24. do 28. aprila u Hanoveru.

Ove godine na sajmu će nastupiti sedam kompanija – Inox Ajanović Tešanj, Novi Jelšingrad Banjaluka, Medena Commerce Tešanj, Zinkteknik Mostar, Alpro Vlasenica, TMD-Group Gradačac i TTO Sarajevo, saopšteno je na sajtu komore.

Hanoverski sajam je tokom više od šezdeset godina izrastao u vodeći svjetski sajam industrijih tehnologija, materijala, a nastup na istom je imperativ za sve koji žele predstaviti tehnološka rješenja, materijale ili proizvode, ali i one koji tragaju za kvalitetnim kontaktima i partnerima. Za kompanije iz BiH nastup na ovom sajmu predstavlja dugoročnu investiciju. Kompanije koje su izlagale svoje proizvode više od dva puta, navele su da im je sajam pomogao da ostvare pozitivne pomake u poslovanju i povećanju prodaje.

U okviru sajma održaće će se i poslovni susreti privrednika, u organizaciji Evropske preduzetničke mreže (EEN) i drugih profesionalnih organizacija za pružanje podrške biznisu. Od 2005. godine održano je preko 20.000 poslovnih sastanaka a učestvovalo preko 3.000 kompanija iz 60 različitih zemalja.

Izvor: eKapija

Novosti

Kako izračunati količinu čelika za ploču, temelj i stub?

0
Procjena količine čelične armature za betonsku ploču, temelj i stub, grede itd. presudna je za procjenu troškova gradnje.  Projektni crteži koriste se kao osnova...

Related News

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime