Naslovnica Home Seminar: Šanse i izazovi kolaborativne proizvodnje

Seminar: Šanse i izazovi kolaborativne proizvodnje

Wirtschaftsverein BiH i Predstavništvo njemačke privrede u BiH, u saradnji sa Targer Engineering & Consulting i njemačkim tehničkim univerzitetom RWTH Aachen pozivaju Vas u Petak, 27. Maj 2016., 9.00 – 12:30 na Informativni uvodni seminar:

Industrija 4.0 – Pametne fabrike – Šanse i izazovi kolaborativne proizvodnje

Hotel Radon Plaza, Džemala Bijedića 185, 71 000 Sarajevo

seminar-image

Predavači:

Advan Begović, konsultant i doktorant na RWTH Aachen – WZL

Tarik Kadrispahić, konsultant i trener u Targer E&C

Cilj seminara je da stručnoj i široj javnosti predstavi uvid u novu industrijsku revoluciju koja se trenutno odvija u razvijenim i tehnološki naprednim zemljama poput SAD-a, Njemačke i Japana. Pored toga, predstaviti će se predviđanja o uticaju revolucije na tržište radne snage, kao i na ulogu manjih i industrijski nedovoljno razvijenih država u konceptu “pametnih“ tvornica, gradova, kuća, te života općenito, a sve to sa posebnim akcentom na BiH.

Naknada za učešće iznosi 82,00 KM, članovi Wirtschaftsverein BiH ostvaruju popust na naknadu i plaćaju 60,00 KM po učesniku.

Molimo da svoje učešće potvrdite putem priloženog prijavnog obrasca i zajedno sa potvrdom o uplati naknade pošaljete najkasnije do 24.05.2016. e-mailom na irmela.fatic-adilovic@ahk.ba ili putem faksa na 033 295 920.

U prilogu Vam dostavljamo program sa dodatnim informacijama i prijavni obrazac.

Za dodatne informacije kontakt osoba:

Irmela Fatić-Adilović, Predstavništvo njemačke privrede u BiH, tel: +387 33 295 911.

 

akta.ba

Novosti

Kako izračunati količinu čelika za ploču, temelj i stub?

0
Procjena količine čelične armature za betonsku ploču, temelj i stub, grede itd. presudna je za procjenu troškova gradnje.  Projektni crteži koriste se kao osnova...

Related News

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime