spot_img

“Širbegović” izlaže na sajmu građevinarstva u Beogradu od 19. do 23. aprila

Kompanija “Širbegović” i ove godine učestvuje na najznačajnijem sajmu građevinarstva u jugoistočnoj Evropi, beogradskom sajmu građevinarstva “SEEBBE 2016” koji se održava od 19. do 23. aprila, javljeno je iz ove gračaničke kompanije.
sirbegovic_sajam_beograd_2_130416_tw1024
Svake godine ovaj jedinstveni sajam postaje mjesto okupljanja najvećih imena građevinske industrije sa ciljem da se predstave najnoviji trendovi i posljednja dostignuća u oblasti građevinarstva.

– Učešće na sajmu u Beogradu je prava prilika za prezentaciju naših mogućnosti. Na sajmu, planiramo predstaviti mogućnosti prefabrikovanih betonskih konstrukcija i ostvariti niz kontakata sa kupcima i projektantima koji su već pokazali interes za saradnju. Sama činjenica da se naš štand nalazi u hali 4, odmah do mjesta gdje se otvara sajam potvrđuje koliko smo cjenjeni kao izlagač. Između ostalih eksponata, posebno će biti predstavljene prefabrikovane olakšane ploče (PPS), kao i ostali elementi iz proizvodnog asortimana montažne gradnje – kažu u Širbegoviću.

Osnovna djelatnost kompanije “Širbegović” je projektovanje, inženjering te proizvodnja, transport i montaža prefabrikovanih armirano-betonskih i prednapregnutih konstrukcija. Tokom dosadašnjeg poslovanja kompanija “Širbegović” je izgradila preko 6 miliona m2 prostora i time zasluženo postala jedna od vodećih građevinskih kompanija u regiji.

– Kompanija “Širbegović” više od 25 godina nudi tehnički razvijena rješenja visokog kvaliteta, uz maksimalno uvažavanje estetsko-funkcionalnog aspekta objekata. U tom smislu nastojimo da pronađemo ravnotežu između arhitekture i građevinarstva i da uvijek budemo u koraku sa vremenom odgovarajući na najraznovrsnije zahtjeve kupaca. Naše opredjeljenje je da izvršavamo dogovoreno iz ugovora i tako naše zadovoljne kupce pretvaramo u naše prijatelje, koji nam se uvijek vraćaju – zaključuju u “Širbegoviću”

 

eKapija

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE