Naslovnica Home Slovak Matchmaking Fair 2016: Slovački sajam za poslovno povezivanje

Slovak Matchmaking Fair 2016: Slovački sajam za poslovno povezivanje

Vanjskotrgovinska komora BiH obaviještena je da Slovačka agencija za investicije i razvoj trgovine (SARIO) organizuje Slovak Matchmaking Fair 2016 (Slovački sajam za poslovno povezivanje 2016) 3. novembra 2016. godine u hotelu Bratislava u Bratislavi.
slovak

Ovaj sajam je najveći međunarodni bilateralni događaj u seriji događaja poslovnog povezivanja koje organizuje pomenuta agencija.

Fokus događaja je na bilateralnim sastancima pojedinačnih kompanija, kao i na prezentacijama podugovaračkih partnerskih ponuda, tendera, dostupnih proizvodnih kapaciteta, kreiranju zahtjeva za zajedničkim ulaganjima sa inostranim partnerima i traženju partnera za saradnju, posebno na području automobilske industrije, inženjeringa, energetike i IT.

Od svog osnivanja 2007. ovaj događaj je pružio mogućnost za povezivanje poslovnog i proizvodnog potencijala za 1.500 kompanija iz 35 zemalja. Glavna tema na 10. godišnjicu događaja će biti automobilska industrija.

eKapija

Novosti

Poslovni objekat ’’Mia Dorćol’’ – na uglu ulica Mike Alasa i...

0
Veoma važna činjenica je ta da se preklopilo takvo nastojanje sa željom investitora Nikole Lazića i firme Granit Invest, da objekat na savremen način,...

Polimer beton

Sika MonoTop® MALTERI ZA SANACIJU BETONA

Bajkovita vikendica na Vlašiću

Povezani članci

-

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime