spot_img

SUPREME S650 PHOS Eclipse i SUPREME S700: Klizni komarnik sa gornjim kačenjem

Dva premium sistema, koja pružaju mogućnost kreiranja kliznog komarnika sa gornjim kačenjem, unapređuju kvalitet života tako što štite od insekata i nude prirodnu ventilaciju prostora.

SUPREME S650 PHOS Eclipse i SUPREME S700 predstavljaju dvije vrhunske serije ALUMIL-a I u pogledu performansi i estetike. Dva najsavremenija sistema ispunjavaju zahtjeve modernog arhitektonskog dizajna i mogu da podrže sve vrste projekata. Rješenja za klizne komarnike sa gornjim kačenjem, idealna su čak i za široke otvore i unapređuju kvalitet života u prostoru.

Uski preklopni profili dva sistema (S650 PHOS Eclipse-25mm i S700-47mm) savršeno su podržani odgovarajućim rješenjima za klizne komarnike sa gornjim kačenjem i ne stvaraju nikakve probleme u pogledu vidnog polja. Vriiedi napomenuti da, kada su u pitanju konstrukcije širokog raspona, jedinstveni dizajn mreže protiv insekata sa trostrukim valjcima i robusnim profilima pojačava njegovu čvrstinu i doprinosi njegovom nesmetanom radu. Na kraju, rješenje za klizne komarnike sa gornjim kačenjem SUPREME S700 se može primjeniti i na normalne i na niske pragove, dok se za SUPREME S650 PHOS Eclipse primjenjuje na verziju Eclipse.

Dva napredna sistema kompanije ALUMIL ističu se po minimalnoj estetici, robusnosti i funkcionalnosti. Rješenja za klizne komarnike sa gornjim kačenjem konačni rezultat i pružaju neophodnu zaštitu od prašine, insekata i intenzivne sunčeve svetlosti.

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE