spot_img

Sve za gradnju: Studenti elektrotehnike pokrenuli portal nabavi.ba

Zahvaljujući studenatima Elektrotehničkog fakulteta u Sarajevu, na našim prostorima se pojavio novi portal www.nabavi.ba koji nudi sve na jednom mjestu za gradnju i olakšava i pojednostavljuje komunikaciju i vezu između firme ponuđača (određene opreme, proizvoda i usluga) i krajnjih korisnika (pravnih ili fizičkih lica).

nabavi.ba

“Naš zadatak je olakšati korisnicima i posjetiteljima pretragu i staviti im na dohvat ruke sve materijale, alate i usluge potrebne za izvođenje radova u njihovom kućanstvu ili za potrebe malih kompanija iz oblasti građevinarstva, obrade metala i sl. Potrudili smo se da u našu ponudu uvrstimo čitav spektar proizvoda, zanimanja i usluga te pokrijemo najveći dio želja i potreba naših korisnika”, kazao je Nermin Hadžić, jedan od pokretača portala, pojašnjavajući kako su na ideju za pokretanje portala došli tokom jedne rasprave na sasvim običnoj popodnevnoj kafi studenata, Selme Haračić, Muhameda Jamak, Demirela Rujanac, Elmira Idrizović, Nedima Muhamedagić, koji danas zajedno sa Hadžićem čine tim portala nabavi.ba.

Ideja ovih mladih ljudi koja je danas pretvorena u stvarnost je i na jednom mjestu stvoriti bazu majstora koja će ljudima koristiti u rješavanju svakodnevnih problema i olakšati i skratiti put do pronalaska istog.

Kako bi jedna firma bila dio portal nabavi.ba i svoj asortiman predstavila putem istog, potrebno je kontaktirati jednog od administratora, koji će kreirati profil kompanije i na taj način vršiti jednu vrstu kontrole kvalitete.

Hadžić kaže kako se na portalu mogu pronaći sve vrste građevinskog materijala, opreme, alata, mašina, sistema za grijanje i hlađenje.

S obzirom da je vrijeme građevinske sezone, kaže kako najviše upita se šalje za artikle vezane za gradnju kuća, fasadne materijale i pojedine alate.

Ono što portal razlikuje od sličnih na bh. tržištu jeste dostupnost.

“Trudimo se biti dostupni u svakom trenutku, da spojimo kupca sa odgovarajućim prodavačem opreme kako putem našeg portala tako i putem našeg fanpagea.”

Poslovanjem su zadovoljni, a kako pojašnjava Hadžić ovo je jedan novi način promocije kako firmi i brandova, tako i same online kupovine kojoj se u BiH još ne vjeruje u potpunosti.

“Mi smo iz ovog razloga razvili svoj jedinstveni sistem upita kojim se direktno prodavači šalju zahtjevi za određene artikle, te se u najkraćem mogućem roku ostvaruje kontakt između kupca i prodavača”, pojašnjava Hadžić, naglašavajući kako su njihovi dalji planovi vezani za ekspanziju na čitav prostor BiH, i razvijanje jednog sistema koji će kako korisnicima i firmama olakšati poslovanje.

Više informacija o portalu nabavi.ba možete dobiti  putem mob. + 387 61 68 88 17 ili E-mail adrese info@nabavi.ba.

 

akta.ba

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE