spot_img

Svijet umivaonika

Bathco

Umivaonik je obavezan element kupatila i pri uređenju na njega treba obratiti posebnu pažnju. Upravo neobičan umivaonik može biti onaj detalj koji će jednostavno uređen prostor učiniti posebnim. U showroom Walls&Floors by Trgošped nudimo veliki izbor umivaonika španskog proizvođača Bathco, a po narudžbi je dostupna cijela kolekcija.

Bathco je obnovio objekte svoje stare keramičke radionice, kako bi je pretvorio u ono što je danas poznato kao Atelje.

To je prostor koji u svakom kutku odiše magijom: miris boje, vrućina peći, neprestana igra kistova po krivudavim oblicima umivaonika i žamor umjetnika koji stalno razrađuju nove ideje.

Bathco Atelier vam daje mogućnost da unesete umjetnost u svoj prostor. Njihov jedinstveni pristup po prvi put povezuje svijet umjetnosti sa kupaonskom keramikom. Umivaonik postaje bijelo platno na kojem umjetnici stvaraju nestvarne scenarije za kupaonicu. Bathco Atelier je mjesto za stvaranje i eksperimentisanje u kojem skupina multidisciplinarnih umjetnika razvija individualne ideje na umivaonicima, kreirajući tako umjetnička djela jedinstvene prirode.

U Bathco Atelieru razvijaju se jedinstveni projekti u kojima se umjetnički zahvat proteže i dalje od umivaonika, unikatni namještaj prilagođen kupcima.  Arhitekti i dizajneri interijera imaju priliku raditi izravno s umjetnicima na proizvodnji kupaonskog namještaja u potpunosti prilagođenog konceptualnim potrebama svakog projekta.

Više potražite na: www.trgosped.ba

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE