spot_img

Tamara Gavrilović: Luksuzni dizajn enterijera je uređeni prostor koji odaje utisak bogatstva i elegancije

Dizajn eksterijera najčešće radimo u saradnji sa investitorima gdje mi sa 3d vizualizacijom predstavljamo izgled njihovih zgrada i objekata za prodaju.

Dizajn enterijera i eksterijera predstavlja kreativan proces kojim se prostor pretvara u jedinstvene i estetski privlačne ambijente. Oni koji se bave ovim zanimljivim poslom su umjetnici prostora, čija maštovitost i stručnost stvaraju inspirativne okoline koje oduševljavaju. U nastavku je intervju sa Tamarom Gavrilović.

Tamara Gavrilović

Recite nam nešto o sebi?

Zovem se Tamara Gavrilović, imam 30 godina i osnivač sam i vlasnik firme Tinex Design u Novom Sadu.

Kako ste počeli raditi ovaj posao i otkud ljubav prema ovoj profesiji?

Ljubav prema ovoj profesiji sam imala još odmalena, međutim tek pre par godina sam odlučila da se malo ozbiljnije posvetim ovom poslu. Imala sam tu sreću da je stil u kom radim veoma brzo dopreo do velikog broja ljudi koji su iskazali ogromnu zainteresovanost da im upravo ja dizajniram  lični prostor. Firma Tinex Design iza sebe ima veliki broj zadovoljnih klijenata koji nam se uvek vraćaju sa svojim novim prostorima za uređenje. Tinex Design se pored dizajna enterijera bavi i kompletnim izvođenjem radova, što je našim klijentima od izuzetnog značaja. Takođe smo i worldwide studio.

LUXURY INTERIOR DESIGN tj. šta podrazumeva?

Luxury interior design ili Luksuzni dizajn enterijera predstavlja uređeni prostor koji odaje utisak bogatstva i elegancije, iako nužno ne mora da znači da su komadi nameštaja skupi, kičasti i da je prostor pretrpan. Ono što je jako bitno napomenuti jeste cilj da se klijenti u svom budućem prostoru osećaju prijatno i da sam izraz “luxury” zavisi od percepcije klijenta.

Radite li i eksterijer i kako to funkcioniše?

Iako pretežno radimo dizajn enterijera, bavimo se i dizajnom eksterijera. Dizajn eksterijera najčešće radimo u saradnji sa investitorima gde mi sa 3d vizualizacijom predstavljamo izgled njihovih zgrada i objekata za prodaju. Takođe, radimo i urbane vile i kuće.

Koju vrstu uređenja volite, stil koji preferirate?

Stil i pravac u kom najviše radimo je kombinacija Modernog i Glamur stila. Klijenti koji nas angažuju najčešće iskazuju želje za materijalima kao što su mermer, granit i kvarc, a  takođe ih privlače  svetli tonovi u kombinaciji sa mesingom ili pozlaćenim detaljima. Može se reći da se i nama ovakva kombinacija materijala I boja najviše dopada I da posebno uživamo dizajnirajući ovakve prostore.

Najčešći izazovi sa kojima se susrećete u radu?

Najčešći izazov sa kojim se susrećemo je nestrpljivost klijenta kada ne mogu da dočekaju da vide prostor kako će izgledati u 3d vizualizaciji.

Šta Vas izdvaja od konkurencije?

Firma Tinex Design se može pohvaliti velikim uspehom za kratak period poslovanja, ogromnim brojem recenzija, klijentima koji se konstantno vraćaju i velikim brojem preporuka. Naši radovi su realni, apsolutno sve što koristimo u dizajnu ima da se kupi identicno ili napravi i uvek smo tu za klijente da ih posavetujemo ukoliko smatramo da nešto što žele nije praktično. Firma Tinex Design uvek klijentima prostor uređuje komadima nameštaja koji su ne samo lepi, nego i praktični za korišćenje i održavanje.

Planovi za dalji razvoj poslovanja?

Tinex Design ima za cilj da svoje poslovanje podigne na još viši nivo, ali to za sada neka ostane za neki drugi put.

Poruka čitateljima:

Nemojte se plašiti da angažujete dizajnera enterijera, mi smo tu da vaš prostor učinimo lepšim, praktičnijim I da vam pomognemo da izbegnete greške koje možete sami napraviti. Budite svoji i  dozvolite sebi da se iskažete u stilu koji vam se najviše dopada.

Popularno

Copyright- 2021 | m-Kvadrat Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.