spot_img

Tamiš kapija dobila još 36 stanova – Završena izgradnja poslovno-stambenog kompleksa u Pančevu

Stambeno-poslovni kompleks na obali Tamiša u Pančevu bogatiji je za 36 novih stanova, a završetkom radova na prenameni poslovnog prostora u stambene jedinice, svečano je obiljeležen i završetak radova na izgradnji Tamiš kapije. Cijeli kompleks čini 276 stanova, od garsonjere do petosobnih, koji su raspoređeni od prvog do petog sprata.

– Drago nam je da je Tamiš Kapija postala prepoznatljiva po svom modernom konceptu življenja, na obali reke, daleko od gradske buke, a opet na samo 14 km od centra Beograda. Stanarima ovog stambeno-poslovno kompleksa dostupni su veliki supermarket, pošta, mjenjačnica, fitnes centar, a u skorije vrijeme očekujemo postavljanje bankomata, otvaranje restorana i još jedne zone za rekreaciju i dječijeg igrališta – rekao je Slobodan Hajduković, direktor kompanije Appraisal Associates and Consultants i dodao da se kreditnim kupcima nude specijalne pogodnosti za kupovinu stanova i lokala u saradnji sa AIK Bankom, Jubankom, Vojvođanskom bankom, Erste Bankom i Credit Agricole.

Stambeno poslovni kompleks Tamiš Kapija, pozicioniran između ulice Dositeja Obradovića i nasipa reke Tamiš, prostire se na 43.000 m2 neto površine.

Izvor: eKapija

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE