spot_img

Tondach krovni sistemi

Korištenje najmodernijih tehnologija u procesu proizvodnje garancija je konačnog, energetski efikasnog i održivog proizvoda pogodnog za moderne arhitektonske projekte, ali i tradicionalnu arhitekturu.

Wienerberger nudi cjelovito rješenje za gradnju prirodnim i energetski efikasnim materijalima. Crijepom i opekom od gline gradi se prepoznatljiv dom zdrave klime i ugodne atmosfere za življenje, dom sa niskom potrošnjom energije koji pruža dugotrajno zadovoljstvo i sigurnost stanovanja.

Tondach glineni crijep sastoji se od visokokvalitetne gline koja je pečena do izrazito visokog stepena tvrdoće te se time osigurava njegova jedinstvenost i dugotrajnost. To ga čini posebno stabilnim i otpornim na toplinu i smrzavanje kao i na prljavštinu, onečišćenje iz okoliša i hemikalije. Dokazani vijek trajanja jednog glinenog crijepa viši je od 100 godina. 

Korištenje najmodernijih tehnologija u procesu proizvodnje garancija je konačnog, energetski efikasnog i održivog proizvoda pogodnog za moderne arhitektonske projekte, ali i tradicionalnu arhitekturu. Garancija na Tondach crijep je 33 godine.

Tondach glineni crijep prirodan je proizvod bez hemijskih dodataka. Nudi brojne mogućnosti dizajna i boja za sve oblike krovova.

Tondach crijepom mogu se graditi kosi krovovi od 10O nagiba. Sveobuhvatnim vrhunskim sistemskim rješenjima za krov Tondach osigurava zaštitu i sigurnost te energetsku efikasnost u skladu sa današnjim, sve višim, energetskim zahtjevima.

Tondach sistemska rješenja za krov: prirodni glineni crijep, originalna dodatna oprema za krov te certificirana višeslojna, paropropusna krovna folija – omogućavaju svakom krovu da diše. Garancija su kvaliteta, sigurnosti i dugovječnosti krova i dugoročno zdravog životnog okruženja.

Inovativna, cjelovita Tondach sistemska rješenja za krov

  • Tondach A11 HYPERLINK “https://wienerberger.ba/proizvodi/tondach-crijep-a11-prirodno-crvena” je crijep nove generacije sa inovativnim i jedinstvenim sistemom vezivanja kopča-šaraf-dihtung koji daje dodatnu sigurnost krovu čak i kod olujnih vjetrova. A11 je novi austrijski crijep mediteranskog izgleda, namijenjen za pokrivanje krovova već od 13o Dugotrajan, postojan i pouzdan i u ekstremnim uslovima.
  • Tondach originalna dodatna krovna oprema sadrži elemente za potkonstrukciju, prozračivanje pokrova, sigurnost krova, zaštitu od snijega, osvjetljenje, prodore kroz krov, izlaz i hodanje po krovu.
  • Certificirane, originalne Tondach krovne folije omogućavaju svakom krovu da diše! Ove inovativne krovne folije odlično su rješenje za sekundarni krov. Visokoparopropusne, a nepropusne za vodu i vjetar, troslojne krovne folije napravljene su od vrhunskih materijala. Tondach krovne folije osiguravaju maksimalnu sigurnost i isplativost. Postojane su na UV zračenja. Temperaturna postojanost je u rasponu od -40°C do 100°C. Sa Tondach krovnom folijom krov u izgradnji može biti izložen kiši i dvije sedmice prije konačnog pokrivanja.

Ako želite saznati više o Tondach  krovnim sistemima koji garantuju sigurno i ugodno stanovanje, ako trebate preporuku i savjet o zaštiti krova od nevremena i snijega ili vam treba besplatna tehnička podrška i proračun, kontaktirajte Tondach stručni tim putem linka: https://wienerberger.ba/usluge/kontakt ili mailom na:  office.ba@wienerberger.com.

 

m-Kvadrat HOME

 

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE