spot_img

Trokomorni sistem vrata sa termičkom izolacijom, namijenjen za konstruisanje harmonika vrata

Sistem Panorama je dostupan u varijanti sa povećanom sposobnošću termičke izolacije – zahvaljujući primjeni dodatnih termičkih uložaka na obimu i između pregrada krila vrata, kao i okvira.

Trokomorni sistem vrata sa termičkom izolacijom, namijenjen za konstruisanje harmonika vrata koja omogućavaju uređenje širokih, otvorenih prolaza. Mogućnost primjene dva tipa sistema praga: sistem sa ravnim pragom sa četkastim zaptivanjem, kao i nepropusni prag izrađen na bazi cijelog okvira na obimu cijelog prozora za terasu. Zavisno od zahtjeva i primjene sistem Panorama nudi konstrukcije sa otvaranjem prema unutra ili prema spolja u velikoj konfiguraciji krila (2+1, 3 +2, 3+3)

Novi integrisani okovi: šarke sa donjim točkićima, šarke sa ručicom i niske kvake poboljšavaju funkcionalnost konstrukcije. Istovremeno smanjuju dimenzije sastavljene konstrukcije harmonika vrata. Zahvaljujući vizuelnoj minimalizaciji širine profila primijenjenog u sistemu stekne se osjećaj neznatne težine konstrukcije harmonika vrata.

Sistem Panorama je dostupan u varijanti sa povećanom sposobnošću termičke izolacije – zahvaljujući primjeni dodatnih termičkih uložaka na obimu i između pregrada krila vrata, kao i okvira. Dostupne opcije: Panorama , Panorama i+ Sistem harmonika vrata omogućava izradu estetskog i funkcionalnog sistema koji je komforan za korisnike i istovremeno pruža mogućnost da se vrlo efikasno iskoristi prostor u zgradi. Širok spektar dostupnih rješenja i potencijalne primjene omogućava projektovanje konstrukcija tipa: od sistema za balkone, terase ili zimske bašte sve do javnih zgrada i poslovnih prostora.

Mogućnost lakiranja prema paleti RAL (Qualicoat 1518), u strukturi drveta Aliplast Wood Colour Effect (Qualideco PL-0001), anodizirana završna obrada (Qualanod 1808), također bikolor.

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE