spot_img

Turska: Intermob 2016 u oktobru

Ambasada Republike Turske u Sarajevu obavještava da će se u periodu od 22. do 26. oktobra 2016. godine u Istanbulu održati “Intermob 2016 – 19. međunarodni sajam prateće industrije namještaja, proizvoda za šumarstvo i tehnologija za drvnu industriju i 29. međunarodni sajam mašina za obradu drveta, alata za sječu i ručnih alata”.

interfob

Više informacija o sajmu možete naći na web stranici http://intermobistanbul.com/en/

U okviru gore pomenutog sajma, u periodu od 20. do 23. oktobra 2016. godine održaće se “Bayer Mission Program” tokom kog će se održati brifing za privrednike, bilateralni razgovori sa turskim privrednicima i posjeta proizvodnim postrojenjima. Učesnicima (po jedan predstavnik kompanije) gore pomenutog Programa biće plaćeni troškovi smještaja sa doručkom. Učesnici Programa u obavezi su poznavati jedan od tri strana jezika, engleski, njemački ili francuski, te posjedovati ovlasti za odlučivanje u kupovini.

Zainteresovane kompanije mogu popunjen aplikacioni formular dostaviti Uredu savjetnika za trgovinu Ambasade Republike Turske u Sarajevu dostaviti najkasnije do 07. oktobra 2016. godine na broj faksa: 033/ 208 562, ili putem mejlanasaraybosna@ekonomi.gov.tr nakon čega će biti kontaktirane samo one kompanije koje budu izabrane za učešće u gore pomenutom Programu.

 

akta.ba

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE