spot_img

Euro Roal: U prodaji dijelovi za sekciona garažna vrata renomiranih svjetskih brendova

”Nudimo isključivo najkvalitetnije materijale i dijelove za sekciona garažna vrata. Paneli su italijanski, sa brednovima kao što su Marcegaglia, Sicom, Italpaneli i Metecno. Okovi i hardweri dolaze od Flexiforce-a koji je prvo ime u ovoj oblasti. Motore proizvodi poznati BFT i Beninca”, pojašnjava Admir Djedović direktor kompanije Euro Roal.

Sekciona garažna vrata veoma su pouzdana i praktična. Otvaraju se vertikalno i odlaze ispod plafona, čime se na pametan način iskorištava prostor. Otporna su na klimatske promjene, vjetar, kišu i snijeg, pa tako garažna vrata predstavljaju dobru toplotnu izolaciju.

Skladišta dijelova za sekciona garažna vrata nalaze se u Doboj Jugu, Hadzićima –Sarajevo i Cazinu, sa mogućnosti dostave u bilo kojem dijelu BiH u roku od 72 sata.

Euro Roal posluje od 2011. godine. Sjedište kompanije je u Doboj Jugu, sa podružnicama u Cazinu i Hadžićima. Svoje poslovanje diverzificirali su u dva pravca. Prvi prvac obuhvata industrijski asortiman u šta spadaju odjel ”Inox” i odjel ”Aluminija industrije” sa bakrom, bronzom i mesingom. Drugi pravac je konstrukciono – građevinski asortiman u koji se ubrajaju odjeli ”Aluminij konstrukcije” i odjel ”PVC – LB.Profile”, te dijelovi za sekciona garažna vrata.

Kao lider u branši, Euro Roal ostvario je u protekloj 2019. godini najbolji poslovni rezultat od svog osnivanja, sa ukupnom realizacijom koja je iznosila 35 milon KM, što je povećanje od 20% u odnosu na 2018. godinu.

Više informacija potražite na: www.euroroal.ba

m-Kvadrat

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE