spot_img

U Tuzli se otvara Bingo City Center

Jedan od najvećih investitora u maloprodajne objekte u Bosni i Hercegovini, Bingo iz Tuzle, 11. novembra otvorit će u Tuzli svoj prvi šoping centar – Bingo City Center, koji će se prostirati na 40.000 m2.

bingo

Posjetioci ovog centra imaće izbor poznatih regionalnih i internacionalnih brendova, među kojima su i Zara, Sport Vision, Koton, Terranova, Top Shop, Mona, Office Shoes, Deichmann, Tom Tailor, dm, kao i mnogi drugi. Osim navedenih trgovina, u sklopu centra bit će i kuglana Brunswick, velika igraonica za djecu, te nekoliko restorana sa bogatom gastronomskom ponudom.

U sklopu centra bit će i Hipermarket Bingo Plus sa bogatim i drugačijim asortimanom. Cinestar multipex sa 5 kino dvorana otvorenje će upriličiti u decembru.

Bingo je jedna od vodećih bosanskohercegovačkih kompanija u oblasti maloprodaje, koja je za 23 godine postojanja izgradila mrežu koja broji više od 170 poslovnih jedinica i koja je postala prepoznatljiva po odličnim cijenama.

Investicija u šoping centar je novi poslovni poduhvat kojom kompanija nastoji da proširi svoj portfolio, ali i postavi nove standarde na retail tržištu BiH.

 

Nezavisne novine

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE