Uslovi korištenja

Korištenjem bilo kojeg dijela m-Kvadrat.ba portala prihvatate sve uslove korištenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju uslove korištenja, te se smatra da su korisnici upoznati sa aktuelnim uslovima korištenja i da su ih razumjeli u potpunosti. Nijedan dio m-Kvadrat.ba portala se ne smije koristiti u nezakonite svrhe.

Strogo je zabranjeno preuzimanje bilo kojeg sadržaja sa portala CosmoShine.info  bez dozvole vlasnika autorskih prava (odnosno bez striktno navedenog izvora i linka na sadržaj).

m-Kvadrat.ba portal sadrži linkove na web portale trećih osoba, koji su objavljeni u dobroj namjeri i m-Kvadrat.ba portal se ne može smatrati odgovornim za sadržaje izvan m-Kvadrat.ba portala. Sadržaj izvan portala koristite na vlastitu odgovornost.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove portala m-Kvadrat.ba Zadržavamo pravo da obrišemo komentare bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, m-Kvadrat.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

m-Kvadrat.ba zadržava pravo izmjena ovih uslova korištenja u bilo kom trenutku. m-Kvadrat.ba  portal neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Važećom verzijom se smatra trenutno izložena na portalu m-Kvadrat.ba