Uspješno okončan projekat izgradnje hale u Austriji

Projekat montaže termoizolacionih panela kompanije Alternativa na hali u Austriji uspješno je završen.

Na objektu lociranom u blizini Beča ugrađeno je preko 4.500 m2 panela o čijem vrhunskom kvalitetu svjedoče fotografije u prilogu:

Alternativa je izuzetno ponosna na još jedan u nizu uspješnih projekata u zemljama okruženja.

 

Alternativa d.o.o.

Kompanija je osnovana 1997. godine kao društvo sa ograničenom odgovornošću. Osnovna djelatnost kompanije u početnom periodu bila je trgovina metalima crne i obojene metalurgije. Konstantnim investiranjem u modernu visokosofisticiranu opremu i stalnim osposobljavanjem kadrova, Alternativa d.o.o. je u ovom dijelu Europe prerasla u jednog od najvećih proizvođača termoizolacionih panela, krovnih i fasadnih limova, metalnih elemenata za krov i fasadu, kao i prateće građevinske galanterije.

Kao lider na tržištu u domenu termoizolacionih panela i profilisanih limova, Alternativa d.o.o. je uspostavila visoke tržišne strandarde u korištenju sirovina i opreme na kojoj se vrši proizvodnja. Konstantnim investiranjem u modernu visokosofisticiranu opremu i stalnim školovanjem i osposobljavanjem kadrova, Alternativa d.o.o. je u ovom dijelu Evrope postala apsolutni lider u proizvodnji termoizolacionih panela, krovnih i fasadnih limova, metalnih elemenata za krov i fasadu, kao i prateće građevinske galanterije.

 

m-Kvadrat

print