spot_img

Ventilirane fasade kao sistem energetske efikasnosti

Krug d.o.o. nastavlja svoju misiju: uvođenje novih visoko kvalitetnih materijala na naše tržište, prateći posljednja svjetska i evropska dostignuća i trendove u oblasti arhitekture i građevinarstva.

Krug d.o.o. društvo za inženjering, trgovinu, posredništvo i konsalting je preduzeće u privatnom vlasništvu, a svoj rad je počelo 2004. godine.

Osnovna djelatnost preduzeća je zastupanje i prodaja ventiliranih fasada i unutrašnjih obloga pet najvećih svjetskih proizvođača.

Ekskluzivni smo zastupnici materijala svjetskih kompanija: Trespa B.V – Holandija, Equitone – Belgija i Njemačka, Alucobond -3A Composites GmbH Njemačka, Tonality-Njemačka i Techlam – Španija.

Područje našeg djelovanja osim Bosne i Hercegovine su i zemlje regiona: Crna Gora, Makedonija, Albanija i Kosovo.

Ventilirane fasade brendova koje zastupamo integrirane su u veliki broj poslovnih i stambenih objekata čime je u velikoj mjeri poboljšan životni i radni prostor njihovih korisnika. Osim poboljšanja pomenutih uvjeta, ventilirane fasade uveliko doprinose povećanju efekta energetske efikasnosti objekata čime direktno doprinose očuvanju okoliša, ali i znatno poboljšavaju estetski karakter samog objekta dajući mu pečat trajnog izgleda.

Na prvo mjesto stavljamo zadovoljstvo kupaca, što nam je omogućilo jako dobar sistem promocije i predstavljanja ventiliranih fasada i unutrašnjih obloga sa kojima je već upoznata većina arhitekata, građevinara i investitora.

Krug d.o.o. je danas moderna firma koja arhitektima, građevinarima i investitorima nudi kompletnu uslugu od upoznavanja sa proizvodima, projektovanje fasada, izrada tehničke dokumentacije, demontracija uzoraka, karti boja, zatim pomoć pri odabiru partnera za izvođenje radova, te garanciju i servisiranje kao i uslugu “ključ u ruke”.

Posebna pažnja je posvećena kvalitetu proizvoda i ugradnji u cilju što boljeg uspjeha na domaćem, ali i tržištu regiona.

Krug d.o.o. nastavlja svoju misiju: uvođenje novih visoko kvalitetnih materijala na naše tržište, prateći posljednja svjetska i evropska dostignuća i trendove u oblasti arhitekture i građevinarstva.

m-Kvadrat

Popularno

Copyright- 2021 | m-Kvadrat Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.