spot_img

Više od 20 godina kompanija Džinić građevinskom tržištu pruža široku paletu plastičnih distancera

Više od 20 godina kompanija Džinić građevinskom tržištu pruža široku paletu plastičnih distancera u koje većina inženjera i tehničara vjeruje i o kojima ovisi. Uvijek smo stavljali naše kupce u prvi plan naših umova i naših inovacija i stalno se pitamo kako možemo poboljšati efikasnost naših proizvoda. Savršeni učinak je ukorijenjen u svemu što radimo, jer to nije samo naš slogan, već i fokus naše kompanije. Iako se proizvodi szr Džinić proizvode u BiH, naše granice su globalne.

Iskustvo nam govori da postoje razni  distanceri na tržištu. Plastični distanceri Džinić izrađeni su sa  najboljom sirovinom.  Rezultat toga je da oni imaju odgovarajuću fleksibilnost za jednostavnu instalaciju  bez gubitka vremena i lakoću pri rukovanju. Osim toga, upotreba najboljih sirovina također omogućava da kod naših distancera nema poteškoća pri uklaplanju – stavljanju u armaturne mreže ili šipke.

TRAKASTI DISTANCERI

Trakasti distanceri su dizajnirani da podrže čeličnu armaturu koja se koristi u armiranobetonskim konstrukcijama. Distanceri ostaju na licu mjesta tokom cijelog procesa izgradnje omogućavajući armaturu da bude obložena betonom. Prilikom pravilne ugradnje u odgovarajućim centrima, korištenjem odstojnika za armaturu, osiguravate da se održava ispravan razmak između armature i oplate.

Karakteristike

  • Potvrđuje te da je betonski razmak postignut,
  • Održava potrebno odstojanje,
  • Pomaže pri raspodjeli opterećenja armature,
  • Čuva čelične armaturne šipke ili mrežu,
  • Robustan i ekonomičan dizajn.

 

TROKUTNA LAJSNA S PEROM

Trokutaste lajsne izrađuju se u tipovima A, B i C, koriste se u drvenim ili metalnim uglovima oplate. Oni stvaraju kosinu na ivici gotovih stubova, greda, ploča itd

Trokutna lajsna s perom za ugradnju ovog zakošenog elementa prvo se poravnaju tačka kosine i oplate, a zatim se ivica skošenja zakucava na osnovnu ploču drvene oplate.

SZR Džinić

Hadžikadjina 19
Gračanica
75320
Bosna i Hercegovina

prodaja@dzinic.com.ba
info_office@bih.net.ba

tel/fax :+387 35 70 60 80
mob:   +387 61 16 41 86

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE