Naslovnica Home Zaduženjem u nove investicije - "Aerodromi RS" uzimaju kredit od 7 mil...

Zaduženjem u nove investicije – “Aerodromi RS” uzimaju kredit od 7 mil KM kod IRB-a

Skupština akcionara “Aerodroma RS” prihvatila je odluku o kreditnom zaduženju preduzeća do 7 mil KM kod Investiciono-razvojne banke RS.
aerodrom_banja_luka_031213
Direktor “Aerodroma RS” Miroslav Janjić rekao je da će novac biti utrošen za izradu prostorno-projektne dokumentacije, gradnju kargo objekta, proširenje piste, te ulaganje u opremu i uređenje aerodromske zgrade.

– Novac će nam biti obezbjeđivan sukcesivno, odnosno “Aerodromi RS” će kandidovati projekte i za njihovu realizaciju koristićemo novac iz kredita. Trenutno ne znamo koliko će svi projekti koštati, zbog čega smo i odlučili da kreditno zaduženje iznosi do 7 mil KM. Taj iznos nećemo preći, a moguće je da vrijednost projekata bude i manja – kazao je Janjić.

Napominje da ARS do sada nije imao kreditnih zaduženja, zbog čega je preduzeće vrednovano kao kreditno sposoban partner.

Skupština akcionara ARS, na sjednici koja je održana u ponedjeljak, usvojila je i prijedlog odluke o brisanju poslovne jedinice “Ars tours”. Akcionari su donijeli i odluku o osnivanju nove poslovne jedinice “Aerodrom Banjaluka”.

Izvor: Glas Srpske

Novosti

Poslovni objekat ’’Mia Dorćol’’ – na uglu ulica Mike Alasa i...

0
Veoma važna činjenica je ta da se preklopilo takvo nastojanje sa željom investitora Nikole Lazića i firme Granit Invest, da objekat na savremen način,...

Polimer beton

Sika MonoTop® MALTERI ZA SANACIJU BETONA

Bajkovita vikendica na Vlašiću

Povezani članci

-

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime