spot_img

Zašto fasada mora biti na prvom mjestu? 

Fasada je prvi dojam i posljednji sloj zaštite kuće. Jedan od ključnih elemenata zdravog boravka.

Fasada označava svaku kuću. Može se uporediti sa kožom jer štiti zid od vanjskih uticaja i osigurava estetski izgled vašeg doma. Fasada nije samo “boja”, već se sastoji od različitih, ključnih elemenata koji zajedno čine cjelinu – fasadni sistem koji utiče na kvalitetu življenja.

Zašto izabrati Baumit?

  • podrška jakog tima, koji takođe radi na terenu
  • brend koji je u Bosni i Hercegovini prisutan već 22 godine
  • sopstvena proizvodnja
  • fokus na zdrav način života
  • prisutnost brenda u 25 evropskih zemalja
  • Kad bi zidovi mogli govoriti!

Poslušajte kako fasada ili toplinska izolacija stvara ugodno okruženje za život u našim domovima, i kako bi nam zidovi mogli pružiti ono što je najbolje za nas: zdrav dom koji svi želimo!

Fasadni sistemi Baumit

Baumit fasadni sistemi su kombinacija materijala (izolacija, ljepilo, završni sloj) koji zajedno čine najbolju moguću zaštitu i energetsku efikasnost. Fasadni sistemi se razlikuju po namjeni, izboru izolacionih ploča, vrsti gradnje (novogradnja, obnova) i finansijskoj izgradnji. Upoznajte Baumit fasadne sisteme radi lakše odluke i boljeg upoznavanja s mogućnostima.

Svaki fasadni sistem kombinuje materijale koji su međusobno usklađeni. Profesionalnom ugradnjom omogućuju uštedu energije, ekološki su prihvatljivi i prije svega donose zdrav život u vaš dom.

Za najbolje rezultate, preporučuje se korištenje cijelog fasadnog sistema Baumit, jer samo tako možemo sa sigurnošću reći da će fasadni sistem poslužiti svrsi.

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE