spot_img

Zidne pločice u klasi Monoporoza i podnih pločica u klasi Gres Porcellanato

“Zorka keramika” je specijalizovana firma za proizvodnju zidnih pločica u klasi Monoporoza i podnih pločica u klasi Gres Porcellanato čije su glavne odlike visok kvalitet, atraktivan dizajn, širok asortiman, prirodan i ekološki materijal, zdrava sirovina, moderna oprema i tehnologija i konstantan rast proizvodnje i prodaje i sposobnost za ravnopravan nastup na evropskom i svjetskom tržištu.

Pratimo moderne svjetske trendove u oblasti dizajna keramičkih pločica. Program podnih keramičkih pločica ne bi bio kompletan bez velikog broja pripadajućih serija koje kombinuju podnu i zidnu keramiku u širokom dijapazonu boja i dezena, koji se okreću aktuelnom trendu prirodnog okruženja u vidu imitacija prirodnih materijala: kamena, mermera, tekstila i drveta.

Nakon 40 godina proizvodnje keramičkih pločica Zorka Keramika je postala najveći srpski proizvođač pločica. Nakon privatizacije, kompanija predstavlja optimalnu mješavinu regionalne i međunarodne preduzetničke snage.

„Zorka keramika” posjeduje sertifikate za integrisane sistema menadžmenta (sistem menadžmenta kvalitetom, prema ISO 9001:2015 i sistem menadžmenta zaštite životne sredine ISO 14001:2015), kao i sertifikate o protivkliznosti, mrazootpornosti, kao i CE certifikate za zidne i podne keramičke pločice za enterijer i eksterijer.

Ambicije Zorka Keramike su da sa svojim asortimanom ponudi riješenje za većinu namjena i za različite ukuse. Zato je nova kolekcija inspirisana najnovijim trendovima u dizajnu i tehnološkim inovacijama.

“ZORKA-KERAMIKA” D.O.O.

Bulevar Mihajla Pupina 10v/1/114

Beograd-Novi Beograd, 11070

Republika Srbija

Tel.: +381 (0)15 381-413

E-mail: keramika@zorka-keramika.rs

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE