spot_img

Predstavljamo: FIKO COMMERC SF d.o.o.

MI REALIZIRAMO VAŠE IDEJE

Naš uspjeh su prvenstveno zadovoljni kupci i investitori, zbog čega ulažemo maksimalan napor u izgradnju odnosa kako sa nekadašnjim, tako i sa budućim klijentima.

Pripremio:  Mensur Alićajić, dipl.ing.arh.

1

FIKO COMMERC SF d.o.o.  počela je svoj poslovni uspjeh kao zanatska limarija prije gotovo 30 godina. Radnja se u isključivo bavila prozvodnjom i ugradnjom limarskih elemenata za potrebe privatnih stambenih objekata. Godine 1996. ova radnja prerasta u preduzeće FIKO COMMERC SF d.o.o.

Od tada se kontinuirano razvijamo kao jedno od vodećih preduzeća u sektoru građevinske limarije, njene proizvodnje, prodaje i usluge ugradnje. Pored stambenih objekata otvorili smo proizvodne pogone za sve vrste pokrova stambenih i poslovnih objekata. Imamo svoje partnere širom zemlje, ali i nekolicinu u EU. Nakon što smo postali prepoznatljivo preduzeće na prostoru naše zemlje, otvorili smo građevinski obrt u Hrvatskoj, tačnije u Vojniću 2006. godine, da bi isti, tokom prošle godine, prerastao u preduzeće METALI BF d.o.o.

3d

Svake godine proširujemo proizvodni pogon i uvodimo inovacije u našu proizvodnju

U našem proizvodnom pogonu radimo lim u obliku crijepa, trapezno profilisane limove, duplofalcane limove, niskovalne limove za fasadu kao i sve vrste limarskih opšava. Pored standarnih proizvoda od pocičanog platificiranog lima radimo proizvode od aluminijskog lima, inoxa, bakra i cinkotita. Svake godine proširujemo proizvodni pogon i uvodimo inovacije u našu proizvodnju. Samo na takav način uspijevamo opstati na današnjem zahtijevnom tržištu građevinskog sektora. Poreda naših proizvoda za pokrov u ponudi imamo pokrov GERARD, zatim PREFU za kojeg imamo i ovlaštenu montažu, sendvić panele u obliku crijepa, ili klasične i SIKA sisteme za ravne krovove.

ad13

Preduzeće FIKO COMMERC SF d.o.o. trenutno ima 50 uposlenih radnika, a po potrebi naša firma zapošljava i veći broj ljudi kao sezonske radnike. Velika većina njih je u ovom preduzeću od trenutka osnivanja, što ih čini našim najvećim i najvažnijim resursima.

FIKO COMMERC SF d.o.o. obilježava 20 godina postojanja

Ove godine naša kompanija obilježava 20 godina svog postojanja na tržištu BiH. To je veliki uspjeh i priznanje za naš rad i naše poslovanje. Veliku zahvalnost dugujemo našim partnerima, klijentima, kao  uposlenicima, bez kojih ovaj upjeh ne bi bio moguć. Svakako smo ponosni na rezultate našeg poslovanja, koji su vidljivi širom BiH i zemalja regiona. Naš uspjeh su prvenstveno zadovoljni kupci i investitori, zbog čega ulažemo maksimalan napor u izgradnju odnosa kako sa nekadašnjim, tako i sa budućim klijentima. Od prvog dana razmišljamo o stavu prema ljudima koji su dio naše kompanije i zbog toga smtramo da je naša radna snaga, naši uposlenici, ključna za uspješan rast i razvoj kompanije. Vrijdnost našeg uspjeha se svakako može mjeriti u broju objekata na kojima smo radili direktno ili indirektno kao podizvođači, ali i po broju zadovoljnih porodica čije smo domove opremili kvalitetnim pokrovom.

zavrsna-slika

Našim klijentima nudimo najbolja rješenja i najbolju uslugu

Naši planovi za budućnost su dio svakodnevnog poslovanja preduzeća. Svaki posao koji radimo danas, radimo sa idejom da će isti biti dio nekog drugog, ili osnova za neki dodatni posao. Našim klijentima nudimo najbolja rješenja i najbolju uslugu, upravo zbog toga što želimo da budu dio našeg poslovanja i u budućem periodu, jer samo zadovoljan klijent se uvijek vraća na vaša vrata, bilo kao poslovni partner, ili kao uspješna referenca. Svakako, nećemo stati ni sa unapređenjem našeg proizvodnog ponogona. Imamo u planu proširenje proizvodnih kapaciteta za nekolicinu novih proizvoda, koji će svakako biti novina na ovom tržištu. Želimo biti preduzeće u kome možete dobiti kompletnu uslugu, od ideje, do finalno ugrađenog proizvoda na objektima naših klijenata.

Popularno

Copyright- 2021 | m-Kvadrat Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.