spot_img

ZAŠTO JE ADDI NA FASADI?

Fasada predstavlja lice svakog objekta

Ona odražava individualnost investitora i stvaralačku estetiku projektanta.

Imajući u vidu da su najveći gubici energije upravo kroz fasadne zidove, izbor adekvatnog sistema kontaktne fasade jedna je od važnijih odluka investitora koja utiče na buduće troškove eksploatacije objekta.

Toplotna izolacija na fasadnim zidovima nam pomaže pri održavanju optimalne temperature unutar objekta tokom cijele godine. Time smanjujemo troškove grijanja u zimskim mjesecima, kao i troškove hlađenja u ljetnjim. Sistem kontaktne fasade sa odgovarajućim ljepilom, termoizolacionim  materijalom, fasadnom mrežicom, podlogom i završnim malterom predstavlja dugotrajno i sigurno rešenje za svaki objekat.

 

Kompanija Knauf unijela je preko 80 godina iskustva u građevinskoj industriji u kreiranje vrhunskih fasadnih sistema koji sadrži sve potrebne elemente za energetski efikasnu, vodoodbojnu i požarnootpornu fasadu.

I ovogodišnju građevinsku sezonu započinjemo sa novim proizvodima iz fabrike Knauf Zemun.

Investicija u novi proizvodni pogon u Zemunu doniela je osvježenje na tržište regiona kada su u pitanju najnovije tehnologije izrade posebno fasadnih maltera. U saradnji sa Knauf Razvojnim centrom iz Njemačke kreirani su jedinstveni proizvodi na našem tržištu. Posebno ističemo spoljašnji sad već prepoznatljivi fasadni malter ADDI sa dodatkom silikona, koji se može koristiti kako za sisteme sa EPS-om, tako i za sisteme sa kamenom mineralnom vunom.

Mogućnost primjene na svim tipovima kontaktne fasade svrstava ADDI među najkvalitetnije maltere na tržištu.

 

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE