spot_img

Geberit Cleanline50 i Sigma70 osvajaju nagradu Red Dot

Sa tuš kanalicom CleanLine50 i tipkom za aktiviranje ispiranja Sigma70, dva su Geberitova proizvoda osvojila međunarodno priznatu nagradu Red Dot Award 2023 u kategoriji “Dizajn proizvoda”. CleanLine50 također je dobio nagradu za inovacije Design Plus na njemačkom sajmu sanitarne tehnologije ISH.

Osvojene nagrade –  Nova tuš kanalica Geberit CleanLine50 osvojila je nagradu Red Dot i priznanje ISH Innovation Design Plus. Tipku za aktiviranje ispiranja Geberit Sigma70 nagradio je i žiri koji dodjeljuje nagradu Red Dot Award.

Geberit CleanLine50

Nova tuš kanalica Geberit CleanLine50 uvjerljiva je svojim minimalističkim dizajnom. Sa samo tri centimetra širine i asimetričnim odvodnim kanalom pruža dodatnu vizuelnu raznolikost. Njezin dizajn jasno je izdvaja od konvencionalnih tuš kanalica i ističe je u modernim kupaonicama. Tuš kanalica izrađena je od visokokvalitetnih materijala i može se podesiti prema širini tuš prostora. Ove karakteristike osvojile su i žiri Red Dot Awarda i Design Plus nagrade za inovacije u sklopu ISH sajma. Nagrada za inovacije ISH dodijeljena je u sklopu ovogodišnjeg vodećeg međunarodnog sajma sanitarne tehnologije ISH u Frankfurtu.

Pored vizuelnog izgleda, žiri zadužen za Red Dot Award dodijelio je još dvije nagrade za dvije varijante boja tuš kanalice, brušeni inox i crni krom. Žiri je također bio impresioniran dokazanim tehničkim karakteristikama tuš kanalice. Geberit CleanLine50 ima integrisani nagib koji optimalno odvodi vodu iz tuš prostora u odvod. Uz to, tuš kanalica uključuje praktični umetak u obliku češlja u odvodu, koji efikasno zadržava nečistoće.

Geberit Sigma70

Svojim dizajnom nova tipka za aktiviranje ispiranja Geberit Sigma70 osvojila je nagradu Red Dot Award 2023. Između ostalog, žiri je prepoznao elegantan dizajn tipke koji je naglašen upotrebom visokokvalitetnih materijala kao što su staklo i inox. Tipka Geberit Sigma70 karakterizira puristički dizajn bez okvira. Blago zakrivljeni, konveksni oblik naglašava njezin karakter. Tipka ima dva dugmeta za dvostruko ispiranje koje štedi vodu. Usprkos tome što ima dva odvojena dugmeta, površina tipke izgleda jednolično i kao da je izlivena iz jednog kalupa.

Uska i funkcionalna

Tuš kanalica Geberit Cleanline50 nudi sofisticiran dizajn i visokokvalitetne materijale. Lako se montira zahvaljujući integrisanom nagibu. Češalj za kosu pouzdano hvata kosu i prljavštinu koja bi mogla začepiti odvod.

Purističko

Tipku Geberit Sigma70 karakterizira blago konveksan oblik koji joj daje poseban izgled.

 

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE