spot_img

Obojeni podovi od plute

Podna obloga od plute je fantastičan izolacioni materijal modernizovan tako da se lako može prilagoditi novom milenijumu zahvaljujući metalnom sjaju, živim bojama, različitim oblicima i veličinama.

Boja je sadržana u poliuretanu i obložena na pločice još tokom proizvodnje. Vrijednost vašeg doma se povećava sa primjenom odgovarajuće boje koja paše vašem dekoru.

Dokaz izuzetne raznovrsnosti plute je njena sposobnost da poprimi bilo koju boju. U zavisnosti od vašeg ukusa, možete imati  “Block Out” pod od plute – gdje su granule plute skoro nevidjive, ili možete izabrati varijantu gde se čepovi plute vide.

Neograničene mogućnosti

Pluta je idealna osnova za moderan proces digitalne štampe. Kao rezultat toga postoje podovi od plute sa autentičnim drvenim dekorom ili sa apstraktnim šarama. Gotovo da se drveni dizajn na podnoj oblozi ne razlikuje od originala, na šta je većina proizvođača ponosna.

Dizajn ideje

Pluta više nego bilo koji drugi pod, omogućava vam da uvijek budete kreativni. Bilo da izaberete vanvremenski izgled, kao što su klasične crne i bijele pločice ili personalizovani dizajn, uvek ćete lako moći uklopiti pod u vaš enterijer i osvježiti ga. Kreiranje podnog dizajna ne mora biti težak posao. Postoji mnogo tradicionalnih dizajna na raspolaganju.

Dah svježeg vazduha u enterijeru

Sa inovativnom površinom i modernim oblikom, dizajn podne obloge daje novu dimenziju modernom podu od plute. Elegantne forme poda odaju efekat prostranosti u sobi.

Izvor: Podovi

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE